lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Treenejä pukkaa

Tänään meitä kävi treenaamassa B-maajoukkueesta Riikka Honkaranta. Taas tuli hyviä vinkkejä harjoitteluun, erityisesti CPUn kääntämiseen hypyillä. Tässä rata (kaksi eri harjoitusta, valkoisilla palloilla merkityn teimme ensin).


Rataa tehdessä tuli muutamia ahaa-elämyksiä (itselle mahdollisimman lyhyet juoksulinjat, ei turhia (suom. lainkaan) peruutuksia ja koiran toispuolisuus sylikäännöksissä) ja tosiaan, hyviä vinkkejä siihen miten saadaan CPUn hyppykaarrokset pienemmiksi. Ja saimme myös kehoituksen haltuunottosanan harjoitteluun (siinä olen kyllä ollutkin aivan liian saamaton).

En nyt lähde tässä ruotimaan noita ratoja yksityiskohtaisesti sillä tästä tulisi pieni romaani. Riittää kun kerron että lähes kaikki käännökset otettiin uusiksi ja hiottiin mahdollisimman pieniksi (...ja joku voisi kysyä että mitä muuta kuin käännöksiä tuolla radalla oli? No niinpä!)

Ensi viikon tiistaina pääsen peruutuspaikalle Nannan treeneihin, (ja torstaisin on omat ryhmätreenit) joten jos ei tällä harkkamäärällä edistytä johonkin suuntaan niin sitten ei millään.


Ei kommentteja: