keskiviikkona, helmikuuta 28, 2007

CPUn taivuttelua

Eilen päästiin taas harjoittelemaan käännöksiä kun Nanna Mikalahti tuli vetämään kakkos-kolmosryhmän treenit. Me pääsimme CPUn kanssa peruutuspaikalle. Nannan rata olikin täynnään juuri CPUlle hankalia kohtia, nopeaa suoraa jonka päässä täyskännös.

Saimme lisää hyviä vinkkejä, kuten riman laittaminen vinoon niin että koiran on helpompi tajuta että kannattaa hypätä sisäkulmasta koska se on matalammalla. CPUlle erittäin tehokas kääntymisharjoitus näytti olevan namisukan tiputtaminen juuri käännöksen puoleisen siivekkeen eteen tai taakse (vaihdellen). Tässä rata:Oikeastaan muissa kohdissa ei ollutkaan vaikeuksia kuin noissa tiukoissa käännöksissä. CPUlla kun on tuo perusopetus kuitenkin niin hyvin tehty että sitä on ihan ilo ohjata. (Kun vielä saisi sen oppimaan ettei omaa vuoroa odotellessa tarvitse päättömästi haukkua... taino, saanhan mä sen nytkin olemaan hiljaa taukoamattomalla tekemisen tarjoamisella... istumaahanodotaistumaahanistu...)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka.Toi oli aivan ihana rata.Kävin Cosmon kanssa hallilla viime viikolla hieman muuta ajateltavaa hakemassa ja tuo rata oli vielä siellä.Oli ainakin Cosmolle mieluisa.Uskomatonta oli se ,että tuolta hypyltä Cosmo meni kepeille odottamatta edes minua ja pujotteli ne alusta loppuun virheettä,joka kerta kun ne tein,aivankuin pieni parson olisi vaistonnut suruni ja tuolla tavalla ilahdutti ja lohdutti minua.