sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

CPUn hyllyputki katkaistu!

Tänään Purinalla oli siis kaksi kisaa kolmosille, agilityrata (Savioja) ja hyppyrata (Salonen).

Saviojan rata oli reunalta katsellessa erittäinkin haastavan oloinen, mutta kun pääsi itse tutustumaan, se alkoikin tuntua ihan mukavalta. Tälläkin radalla tavoitteena oli tehdä hyvät kontaktit ja mielellään tulos, tässä järjestyksessä. Kontaktit onnistuivatkin todella hyvin, ja vaikka pari "oho"-kohtaa radalla olikin, päästiin maaliin yhden rimantiputuksen verran (mitä, eikö koira osaakaan hypätä kylki edellä kun ensin ohjaaja ohjaa sen hypyn ohi ja sitten viime hetkellä koira yrittää epätoivoisesti korjata ohjaajan mokaa?!) ja kontakteille pysäyttämisestä johtuneen hulppean aikavirheen kera. Olin siis todella tyytyväinen! Osittain ohjaukseni oli jopa ihan ajallaan (ja noissa kohdissa CPU kulkikin ihan kivasti). Video löytyy tästä.

Kennelpoika teki Viljolle kolmannen SM-agiratanollan, hyppyratanolliahan Viljolla on jo nelisen kappaletta (vain kaksi lasketaan mukaan). Pari agiratanollaa siis vielä uupuu! Video radasta.

Salosen hyppyradalta ei mini- ja mediluokassa montakaan tulosta hommattu. Hylkyrivistö oli aika mittava tuloslistassa. Rata koostui suorista juoksupätkistä suorine putkineen ja päissä oli tiukat täyskäännökset esteille joissa kaikissa suunnissa oli ansaesteet. Tällä tavalla mentiin edes takaisin kentän mittaa kuusi kertaa. CPUhan irtoaa kyllä kivasti, mutta se hallinta irtoamisen jälkeen on aivan hukassa. Kuten nytkin. Hauskaa oli kyllä molemmilla, mutta meno oli täysin hallitsematonta joten hylkyhän sieltä napsahti. Lohdutuksena voin todeta ettemme todellakaan olleet ainoita. Sen verran jäi kyllä tuo rata kaivelemaan että pitää se tehdä jossain vaiheessa uudestaan ja opetella kunnolla ne hankalimmat paikat.

Viljon rata oli melkein tulos, "henkinen nolla". Vain sarjaesteen keskimmäisellä hypyllä tapahtunut kielto (ja koska sitä ei korjattu sarjan ensimmäisen esteen kautta) aiheutti hylyn. Video radasta.

Ei kommentteja: