perjantaina, tammikuuta 19, 2007

Mikrossa lämmitettyä kahvia

Pitäisi kehittää (tai kai joku sellaisen on jo kehittänytkin) yhden kupin kahvinkeitin. Aamulla kun pistää aamukahvin porisemaan (kaksi mukillista), ja ajattelee hetken päästä juovansa sen toisen, niin eikös aamurumba viekin mennessään niin että kohta huomaat uloslähtöhetken olevan edessä ja kahvinkeitin pitää sammuttaa. Kun olemme tulleet ulkoa ja tyttö on nukkumassa olisi mukava juoda ihan rauhassa kupponen kahvia. Joka on nyt siis kylmettynyttä.

Eihän sitä nyt yhden kupin takia jaksa pannua uudestaan ladata.


Mikrossa juoma kuumeni sopivasti, eikä yllättäen ollut ollenkaan niin pahaa kuin luulin. Ei se hyvääkään ole, mutta kyllä sitä juo ennenkuin selkäänsä ottaa. Ja sitten tuota vielä kutsutaan nautintoaineeksi?

Ulkona on niin liukasta ettei koiratkaan meinaa pystyssä pysyä, saati sitten vähän yli vuotias taapero. Tämän päiväisiin treeneihin pitää varmaan kehittää varasuunnitelma, sillä eihän tuolla kentälläkään voi koiraa juoksuttaa. Varmaan pistetään koirakot tekemään pelkkiä kontaktiesteitä ja pujottelun avo- ja umpikulmia.


2 kommenttia:

#krissenjutut -blogi kirjoitti...

Meikä hankki juuri noina elämänvaiheen aikoina itselleen keittimen, joka keitti kahvin suoraan termospannuun. Siellä se kaffe sitten odotteli lämpimänä muutaman tunninkin jälkeen.
Nyt taitaa olla jo kolmas samanlainen keitin menossa...

Intopallerot kirjoitti...

Joo, täytyykin pistää hankintalistalle!