keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006

Se on manssi-ilmaa sitten tiedossa

...koko viikonlopulle. Näyttää pahasti siltä että saadaan nähdä sekin ihme että manssi läähättää. Tuon useimmille koirille niin tavanomaisen toiminnon välttämisessä manssi on yleensä yhtä ehdoton kuin oksentamisessa. Läähättämistä ei siis suosita, johtuen ehkä siitä että Suomen ilmasto ei ole erityisen manssiystävällinen. No nyt tulee olemaan!

Tuskin tuleva helle saisi terroristejamme muuten toimimaan edellä mainitulla tavalla (täysin vastoin rotuominaisuuksiaan), mutta kun viikonloppuna on kaikkien agilitistien pyhiinvaelluskohde Agirotu, niin sinne on tietty matkattava kisaamaan. Tosin vain rotujoukkueisiin tällä kertaa. Todistettavasti seurastamme löytyy niinkin urheiluhenkisiä (hurmoshenkisiä?) ohjastajia että starttiviivalla piipahdetaan viikonlopun aikana yli kolmekymmentä kertaa. Siinä saa kulautella urheilujuoman jos toisenkin.

Noh, nesteytyksestä on tietenkin huolehdittava hihnan molemmissa päissä, mutta miten teet sen koiralle joka ei suostu juomaan? Aavikko-oloista periytyvä saludomme säästää juomisen yleensä äärimmäiseen hätätilaan, ja pakkojuotolla (kuono auki ja suihkupulloa sisään) ei saada aikaan kuin täysin yhteistyöhaluton koipeliini (mikä ei ole kovinkaan toivottavaa kun pitäisi kisata "täyden yhteistyön ja harmonian vallitessa").

Jos vanhat merkit paikkansa pitää perheemme prosessoria tuskin tarvitsee ylikellottaa radalle, sillä joka tapauksessa se todennäköisesti lähtee lapasesta. Alikellotus ja jäähdytys voisi olla siis kannattavampaa CPUn tapauksessa. Saas nähdä.

Ei kommentteja: