sunnuntaina, toukokuuta 06, 2007

ZZZZ skriiik ZZZZ skriik

.... sanoo pääni. Viikonlopun agiseuran kouluttajien koulutus (sekä la että su noin 10 tuntia by Jaakko Suoknuuti) yhdistettynä kolmeen huonosti nukuttuun yöhön ei ole paras yhdistelmä. Aivot poksahtavat just kohta ja silmät seisovat päässä toljottaen tyhjyyteen. Onneksi vieressä on nyt kylmä siideri. AAaaaaaaahhhhh...

Koulutus oli kyllä loistava, ainoa huono puoli oli oman aivokapasiteetin ja asioiden omaksumisen rajoittuneisuus. Paljon oli asiaa joka ei kerta kaikkiaan enää ylikuumenneelle kovalevylle mahtunut. Mutta toivottavasti edes osa jäi kytemään ja tulee näkymään tulevissa koulutuksissa tiukempana otteena. Hehe.

Niin ja ne huonosti nukutut yöt johtuivat ensiksikin siitä että kaikkien muiden meidän koirien saaman ripulitaudin sai sitten viimeiseksi Vilma-ressukka. Johtaen 40 asteen kuumeeseen ja tiputukseen yön yli (taas suuri kiitos Elinalle avusta!). Tiputusletkua piti käydä tarkistamassa parin tunnin välein, eikä huoli mummosta auttanut juurikaan unen saamiseen. Nyt mummo on taas ihan oma itsensä, tosin hieman kuiva sellainen. Sitä en enää muista mikä aiheutti seuraavan yön unettomuuden (todennäköisesti liian myöhäiseen katsottu elokuva ja tytön yöheräilyt), mutta viime yönä pääsin nukkumaan puolen yön jälkeen, ja unen sain sitten vasta joskus kahden maissa. Ja tietenkin tyttö herätteli pariin otteeseen ja koirat halusivat ulos heti puoli kasin jälkeen. Greit. Toivottavasti ensi yönä selviän vain parilla herätyksellä (yhtäjaksoista 8 tunnin yöunta en ole kahteen vuoteen saanutkaan, mutta onneksi kaikkeen tottuu...).


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinua! Ja minäkin vain kiusasin sua pakkovalssin kohdalla :) Toivottavasti kylmä siideri nyt "lamaa" hermoja sopivasti. Huomenna on taas uusi päivä ja eiköhän voimat palaa taas parin päivän kuluessa! Rauhallista yötä!

Intopallerot kirjoitti...

Niin sitä vaan heikompia kiusitaan! ;D No ei vaan, ku ei aivot ja ruumis suostu toimimaan yhteistyössä niin mitään ei ole enää tehtävissä ;D