tiistaina, syyskuuta 12, 2006

Tiistai on agilitya täynnä

Koulutusvastaavana olemisen hyvä puoli on se että voi suunnitella omat treeniajat suhteellisen sopiviksi itselle. Kesäkaudella vietin arki-illoista neljä iltaa agilitykentällä; maanantaina ja perjantaina vetämässä treenejä ja tiistaina ja torstaina itse harkoissa. Ja viikonloppuna tietty kisoissa. Hieman alkoi olla sellainen olo että kotonakin olisi kiva joskus viettää iltaa...

Joten syyskaudella pyhitimme tiistain agilitylle. Kuudeksi lähdemme kaksnolla pakattuna hallille, ja ensin vedän siellä yhden ryhmän kuudesta seiskaan. Kennelpoika harkkaa sitten seiskasta kasiin Bugin kanssa ja minä syötän tytön, vaihdan vaipat ja lenkkeilen tytön ja Viljon kanssa sillä aikaa lähimaastossa. Kasista kymppiin onkin sitten Viljon ja CPUn harkat.

Toki vielä on torstaisin Pajun harkat ja perjantaisin treeninveto, mutta ainakin yksi ilta vapautui pelkkään olemiseen. (Paitsi että silloin pitäisi treenata ainakin Viljon kanssa omalla kentällä erinäisiäkin asioita...)

Hallikauden taas alettua huomasi miten mukava tuollainen lämmin halli on! Piti oikein poistaa ylimääräisiä puseroita paikan päällä kun olin "hieman" yliarvioinut vaatteiden tarpeen. Koiratkin viihtyivät hyvin kun edes Viljo-manssi ei palellut ilman takkia paikan päällä! Toki talvella lämpötila laskee lähelle nollaa hallissakin, mutta silti sisätila on tuuleton, lumeton ja suhteellisen mukava (ei tarvitse hillittömän paksun toppatakin kanssa treenata). Kyllä ainakin allekirjoittanut maksaa mielellään harkkamaksun kun noin hyvissä oloissa saa treenata!
Ei kommentteja: