maanantaina, syyskuuta 04, 2006

Piirinmestikset

Sunnuntaina kisattiin Uudenmaan kennelpiirin piirinmestaruuksista Mäntsälässä. Huono karma näyttää seuraavan piirinmestiksiä, sillä näistäkään ei ilman palkintojenjaon jälkeisiä palkintojen uudelleenjakamisia selvitty. Oikein hirvittää jo etukäteen sillä ensi vuonna piirinmestaruudet järjestää Lägi. Toivottavasti se kuuluisa "joku muu" on ylitoimitsijana...

Viljon PM-yksilökisa tössäsi heti ekaan rataan kun varmistelin puomin alastulokontaktia vähän liiankin kanssa. Suunnittelin tekeväni puomin jälkeen valssin seuraavalle esteelle, mutta töpeksittyäni aikani siinä pyörityksessä, Viljo tulkitsi radan jatkuvat takasin puomille. PIIPPIIPIIP. Nuo kolme kammottavaa pillinvihellystä kaikuen korvissani jatkettiin rata kuitenkin loppuun. Jostain syystä putken jälkeinen rima putosi vaikka en ollut edes koiran edellä. Rata meni hylkäystä lukuunottamatta oikein hyvin ja vauhdikkaasti, A:n kontaktitkin päästiin tekemään rauhassa loppuun asti kun ei ihanneaika enää tykyttänyt takaraivossa.

Hyppyrata meni paremmin, kaarteet mentiin todella tiukasti (ehkä hieman liiankin sillä Viljo varmisteli seuraavaa estettä aika lailla), ja nollahan sieltä napsahti. Noin viisi sekunttia kärjestä, joten varaa olis parannella aika lailla. Hyppyratanollia emme kyllä varsinaisesti enää tarvitse, sillä niitä on jo arvokisoihin tarpeeksi.

Joukkueradalla Viljo oli ankkuri, ja jännitystä kasvatti yhden koirakon alla oleva hylkäys. Viljon oli siis tehtävä tulos jotta joukkue saisi tuloksen. Rata meni aika varmisteluksi, ja se näkyi Viljon syöksähtelynä milloin minnekin. A:n kontaktin varmistelussa meni varmaan se kolme sekunttia jotka Viljo sai yliaikaa (ja joka todennäköisesti vei ykköspaikan joukkueeltamme), muuten rata suoritettiin kuitenkin puhtaasti. Loppujenlopuksi Lägin medijoukkue oli siis toinen ja minijoukkue kolmas.

Lägin Marju & Sani veivät minien yksilöpiirinmestaruuden ja Mari & Valo ottivat pronssia medeissä, hyvä Marju & Mari!


Ei kommentteja: