keskiviikkona, toukokuuta 20, 2009

Kumpi antaa periksi, manssi vai kallio?


Ai että kompakysymys? Noh, tällä kertaa se taisi olla manssi. Viljo oli todennäköisesti aamulla törmänyt/pudonnut pihalla kallioon/lle (onneksi ei ollut purema, ei koiran eikä käärmeen), ja sen seurauksena Viljolla on nyt koko eturinnan peittävä mustelma, iho rikki oikealta puolelta sekä syvälle kudoksiin ulottuva verenpurkauma. Viljo ei myöskään varaa painoa oikealle jalalle ja oikea lapa tuntui "löysältä".

Hoitosuunnitelmana täyslepoa viikko, ja sen jälkeen kuukauden verran taukoa harkoista. Kipulääkitys ja antibiootit kuuluu myös suunnitelmaan. Tällä hetkellä Viljo on taas pirteä (tod.näk. morfiinihumalassa), mutta aamulla se oli kyllä aika surkea näky turvonneine etuosineen. Sen on nyt vaan vaikea ymmärtää miksi se on karanteenissa pentuaitauksessa (morfiinilaastari on erittäin vaarallinen jos joutuu lasten käsiin/suuhun/tms.).


3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

No voi mahoton! Kylläpä teilläkin taas sattuu. Onneksi ei pahemmin kuitenkaan käynyt. Pikaista paranemista Viljolle!!

TuulaL kirjoitti...

Mites on Viljo-poika toipunut?

Intopallerot kirjoitti...

Nyt on viikko tapaturmasta eikä Viljo vieläkään varaa yhtään painoa etujalalleen. Toki se on muuten ihan pirteä ja pomppuloikkelisi mieluusti menemään, mutta kolmella jalalla :~(