maanantaina, elokuuta 11, 2008

Myydään muriseva pikku peto

Tänään Kennelpojan tyhjentäessä postilaatikkoamme löytyi postien seasta nätille vaaleanpunaiselle paperille kirjoitettu tulenkatkuinen viesti naapuriltamme. Veeran itseaiheutetut karkureissut olivat innoittaneet uudehkot naapurimme kaunokirjallisuuden polulle (hyvä että olikin, mieluiten itsekin pitäisin tuon otuksen aitojemme sisäpuolella) ja lapussa kerrottiin "murisevan pikku pedon" varastavan ruokaa ja pissivän talonseinustalle.

Kennelpoika lähti välittömästi hyvittelemään tilannetta lahjukseksi tarkoitettu punaviinipullo kourassa, sekä kyselemään menetettyjen ruokien vahingonkorvausvaadetta. Onneksi varastettu ruoka osoittautui syödyn jugurttipurkin jämiksi ja naapuruussuhteet saatiin palautettua ilman sen suurempia korvauksia.

Nyt kennelpoika on trimmaamassa aitojen sisäpuolia, josko sieltä löytyisi Veeran viimeisin
karkuaukko(aukot). Ja tarttis varmaan taas kerran viritellä paimenpoikaan sähköt.


P.S. Myydään hämmästyttävän pirteässä kunnossa oleva kuuro mutta erittäin ahne manssivanhus.
P.S.2. Vain maahankaivetulla panssariaidalla ympäröityyn pihaan.

P.S.3. Ruoatkin mielellään lukituissa kaapeissa.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Saisinko minä tuon pedon ilmaiseksi :D On ihan ikävä sitä, vaikkei se mulle koskaan murissutkaan, puri vain ;). Mulla ei edes ole sitä pihaa mistä karata. Ja hyvä jos ruokaakaan löytyy...

Intopallerot kirjoitti...

Pistetäänkö pikana vai riittääkö matkahuollon nopeus) ;D

Nanna kirjoitti...

Englannissa tämä rotu ehkä saalisti rottia ja kaneja, mutta Suomessa jogurttipurkkeja ja mansikoita ihan villinä :)
Nimim. meitin manssin vipellys loppui mansikkaverkkoon *huoh*

Terveiset Intopalleron Duracell Druidilta, nimi pätee yhä :D

Intopallerot kirjoitti...

Heh, ja siksi meillä ei harrasteta mansikkaverkkoja vaan mansikkarivit ovat piha-aidan ulkopuolella. Paitsi että eiväthän ne aidat tätä houdinia pidättele... ;D

Anonyymi kirjoitti...

Voi Veera, voi Veera. Eikö ne oo kertonu sulle, ettei kannata jäädä kiinni! Nyt sun pitää vain hienosäätää tätä toimintaa hieman.. Sietäisi kotiväkesi olla tyytyväisiä, kun haet itse itsellesi ruuat ja tyhjennät vielä rakkosikin kauemmas kotipihasta. Ymmärtämättömiä nuo ihmiset.
:D