lauantaina, maaliskuuta 15, 2008

Viljo vastaa haasteeseen

Mila haastoi mut tähän juttuun, joten tässä 7 totuutta MUSTA. Tässä blogissa on ollutkin ihan liian vähän asiaa omasta persoonastani.

1. Mulla on maailman parhaat korvat. Ne on isot ja pystyt ja niillä kuulee hyvin varsinkin sen milloin ruokaa laitetaan kippoihin.
2. Silloin kun mä otan nokosia peiton alla, kukaan ei saa liikkua siinä välittömässä läheisyydessä. Näillä isoilla korvilla mä kuulen hyvin koska joku hiippailee läheisyydessä. Ja koska ne kuitenkin rojahtais epähuomiossa mun päälle niin mä ilmoitan aina sieltä peiton alta isolla äänellä että "MÄ OON TÄÄLLÄ, TÄNNE EI OO TULEMISTA!"
3. Mull on tosi upeet reisilihakset! Mä joka ilta harjoitan niitä just ennen ruoka-aikaa pomppimalla paikallani ainakin metrin korkeuteen. Toi emäntä vaan sulkee mut ikävästi portin taakse aina tuohon aikaan kun sen mielestä mä en sais ottaa vauhtia sen takapuolesta pomppiessani. Mä en oikeen ymmärrä tuota kun siitä lähtee niin mukavan pehmeä ja joustava pomppu (ja siihen on helppo osua)!
4. Mä en voi sietää pentuja tai nuoria koiria. Niillä ei oo mitään tapoja ja ne vaan hyppii mun nenille. Ja munhan nenälle ei KUKAAN hypi. Sitten kun ne on vanhempia ja järkeviä niin mä voin just ja just sietää niiden olemassaolon. Varsinkin jos ne tajuaa väistää ja kunnioittaa mua tarpeeksi.
5. Pari kertaa vuodessa tapahtuu jotain mitä mä en ite oikein ymmärrä. Mulle tulee vastustamaton hinku leikkiä ja flirttailla Pajun ja Bugin kanssa. Mä en oikeen tiedä mistä se johtuu, mutta sellainen pakkomielle vaan tulee. Emäntä naureskelee niitä touhuja kun se sanoo että mä oon leikattu (mut kyllä mulla on häntä ja korvat ja kaikki tallelle, et en tiiä sitten mistä se puhuu). Varsinkaan mä en ymmärrä miks mä haluaisin leikkiä Bugin kanssa, se kun on aina niin ärsyttävä! Ja Paju on niin korkealla ett yleensä siitä näkyy vaan jalat. Et aika omituinen juttu.
6. Mä tykkään agilitysta! Varsinkin kun siellä saa yleensä hyvää ruokaa ja joskus se ruoka jopa menee karkuun niin että sitä pitää ajaa takaa ennenkuin sen saa kiinni!
7. Meill on aika kiva piha kun siinä voi itse pitää huolta kunnostaan. Lintuja on kiva ajaa takaa, myyriä voi kaivaa ja joskus tänne eksyy jopa oravia! Ne vasta onkin kivoja, ne vaan ei tajua pysytellä samalla puolella aitaa kuin missä mä olen. Et jonkun katon vois noi ihmiset tuohon pihalle rakentaa jotta noikin otukset pysyis siellä missä pitää!

Ja sit mä haluan haastaa Dinon (joka on niitä ainoita järkeviä tyyppejä tässä lähipiirissä) ja
Poppan (kun oon kuullut että se on aika hyvä tuossa agilityssa, vähän niinkuin mäkin).

Ei kommentteja: