sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Mestaruuskisat

Vielä ehdittiin pitämään tämän vuoden puolella seuran mestikset. Eilen kerääntyi mukava määrä Lägiläisiä kisaamaan mölli- ja kisaavien mestaruuksista harkkahalliin. Minä olin lupautunut möllien tuomariksi ja Kennelpoika kilpailevien. Rataprofiilin inspiroi Mestaruuskisojen kunniaksi M-muoto pienellä kompalla. Alla möllien ratapiirros:

Ilokseni mölleissä ei kontaktivirheitä tehty kuin yksi ainoa kappale! Pitäkää kontaktit kunnossa tulevaisuudessakin niin pääsette paljon vähemmällä (kokemuksen syvähkö rintaääni jne...)

Eniten virheitä tapahtui putkihärdellissä, koiratkin olivat hieman hämillään siitä että TAASKO mennään putkeen. Mutta hauskaa näytti kaikilla olevan!

Kilpailevien rata on tässä:


Tällä radalla tuli enemmän kontaktivirheitä, ja myöskin tässä putkihässäkässä koirat mielellään hakivat vääriä putken päitä. Tosin ohjaajat selvästi yrittivät liiankin selkeästi näyttää oikean putken pään ja vartalollaan siten usein työnsivät koirat väärään päähän.

Tämän radan menin CPUn kanssa, ja olin todella tyytyväinen rataan. Puomin ylösmenokontaktivirheen saimme kylläkin, siihen täytyykin kiinnittää enemmän huomiota. Mutta alasmenokontaktit onnistuivat ihan nappiin, ja pääsimme suht hyvillä kaarroksilla loppuun asti. Ehkä harjoittelusta on ollut todellakin hyötyä (hehheh)...

Ja Veera pääsi jopa kolmospalkinnolle Tuulan kanssa, hyvä te!


Ei kommentteja: