lauantaina, marraskuuta 25, 2006

Hallicup 25.11.


Tänään vietimme koko päivän hallicupissa. Meidän poppoosta kisoihin osallistui CPU, Paju ja Viljo. Yllä kisaavien rata. CPUn kanssa menimme tekemään hyllyä sillä päätin jo etukäteen palkata sen kontakteilla. Ne menivätkin ihan suunnitellusti, ja pääsin palkkaamaan koiran hyvin. Muuten rata meni suht ok, kepeille mennessä CPUn vauhti oli sen verran suuri että se ei enää päässyt kääntymään toiseen välikköön ja loppukepit menivät jokseenkin tökkivästi (tajusin myöhemmin että CPUlle keppikäsky on "kepit", eikä "kierrä"...). Hypyn numero kuusi CPU ohitti kun en tajunut sitä selvemmin näyttää, ja kasilta ysille mennessä CPU kävi moikkaamassa tutut ratahenkilöt, mutta muuten olin tyytyväinen rataan.

Paju päätti kennelpojan ohjaksissa lähteä Aa:n jälkeen etsimään mammaa, mutta meni muuten iloisesti rataa (ottaen huomioon että kennelpoika ohjasti ihan kylmiltään Pajua ekaa kertaa, edes harkoissa eivät ole käyneet).

Viljon rata päättyi puomille jossa se ei jostain kumman syystä suostunut tekemään kontaktia kunnolla ollenkaan, vaan loikkasi joka kerta sieltä pois. Kennelpoika ei sitten jatkanut rataa vaan molemmat tulivat pois pelleilemästä. Kotona raahattiin kontaktikapistus yläpihalle ja kuinka ollakaan, kontaktien oikea suoritustapa muistui taas pikkukoiran mieleen. Aika pahojakin harhautuksia sai tehdä ennenkuin Viljo rikkoi paikan, mutta selkeästi se tarvitsee vielä paaaaaaljon häiriöharjoituksia ennen kisaradoille menoa.


Ei kommentteja: