sunnuntaina, elokuuta 27, 2006

Käväistiin kisoissa

Jahas, nyt tämä sitten toimiikin. Varalta alettiin jo hieroa blogia omaan domainiin, eli sinne voip käydä muutto tässä joskus. Ja itse asiaan:

Nyt on sitten neitsytkisamatka tehty kaksnollalla. On se vaan hyvä! Uudet häkit saatiin sisälle viime yönä (muovikaukalot kylläkin (tai lasikuidusta ne kuulemma tulee) puuttuu vielä, mutta se ei menoa haitannut). Testaus & laaduntarkkailuryhmämme totesi häkit toimiviksi ja hyväksyivät ne käyttöön.

Itse kisassa meni ihan ok Viljon kanssa, ekalla radalla päätin kokeilla josko Viljo jo kestäisi harkoissa käyttämäni kontaktimetodin (ohijuoksun tiukalla komennolla), mutta iloisestihan se pomppasi kontaktipinnan yli. Palaamme kisoissa siis tiukkaan vieressäjuoksuun ja sormella näyttöön. Ekalta radalta saldona kontaktivirheen vuoksi 5 vp. Muu rata meni hyvin, ja jopa radalla ollut pöytä sujui kuin vanhoina hyvinä aikoina.

Hyppyradalta saatiinkin sitten nolla ja sijoituttiin seitsemänneksi. Muutamia sekuntteja voi hyvin hioa vielä pois ratasuorituksesta kun saadaan emäntä juoksemaan kunnolla. Tosin nyt molemmilla radoilla tuntui siltä että ehdin hyvin joka paikkaan, joten ehkä pikkuhiljaa alan oppia sijoittumaan oikein sinne esteiden väliin.

Kennelpojan radoissa CPUn kanssa oli paljon hyviä elementtejä, joskin pari pientä lipsahdusta johtivat koiran harhaan aiheuttaen hylyn molemmilla radoilla.


Ei kommentteja: